Erhvervsrengøring Kolding

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma, der kan lave en skræddersyet erhvervsrengøring i Kolding? MH Rengøring er her for dig

Erhvervsrengøring i Kolding alt indenfor rengøring

Beder du os stå for din erhvervserfaring i Kolding, får du en skræddersyet løsning, der matcher dine behov for rengøring på din arbejdsplads. 

Hos MH Rengøring er der ingen slinger i valsen. Vi er et familieejet rengøringsfirma, der vægter værdier som respekt og tillid højt. Du kan forvente ærlighed og et højt serviceniveau, når du samarbejder med os, og du kan vide dig sikker på, at vi holder din arbejdsplads ren og præsentabel. 

Vi udbyder vores erhvervserfaring i Kolding, og vi står altid klar med gode råd og vejledning angående behovet for rengøring på din arbejdsplads.

Professionel og fleksibel erhvervserfaring i Kolding

Det er dine ønsker, der står forrest på vores liste, når du indgår et samarbejde med os.

Ønsker du hjælp til daglig, ugentlig eller månedlig rengøring til erhverv, sender vi en af vores erfarne medarbejdere på den opgave. Har du et ønske om, at vi skal gøre rent på arbejdspladsen tidlig morgen eller sen eftermiddag, planlægger vi efter det. Og ønsker du, at vi skal stå for at pudse vinduer eller vande dine planter, lader vi også det indgå som en del af vores aftale.

Med andre ord kan du få din erhvervserfaring i Kolding præcis, som du gerne vil have det, hvis du sætter os til at gøre rent i din virksomhed.

Bestil erhvervsrengøring i Kolding med fokus på miljøet

I vores rengøringsfirma tager vi ansvar for miljøet. Og det viser sig på flere forskellige måder.

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent for vores kunder. Det gør en stor forskel, da vi i en virksomhed som vores har et relativt højt forbrug af rengøringsmidler. 

Vi gør en dyd ud af at spare på vandet. For at spare på vandressourcerne har vi etableret vores eget vaskeri, som kører på regnvand. Et avanceret doseringsanlæg sørger for, at vi ikke bruger mere regnvand end allerhøjst nødvendigt.

Vi kører ikke i store biler, der er dyre i benzin. Den slags hører sig ikke hjemme i vores miljøbevidste rengøringsfirma. 

Du kan derfor med god samvittighed hyre os til erhvervserfaring i Kolding eller hvilket som helst andet sted i Danmark.

Lave priser på erhvervserfaring i Kolding

Det er alfa og omega for os, at du er tilfreds med den rengøringsservice, vi leverer til dig.

Det gælder både den rengøring, vi udfører, men også den service og pris, som vi kan tilbyde dig. Derfor respekterer vi altid de ønsker, du har til din rengøring og gør vores bedste for at presse priserne i bund. Så alle kan være med og få råd til erhvervserfaring i Kolding.

Hos os får du gode priser, der holder hver gang, og som er både konkurrencedygtige og fair. Vi er et levende bevis på, at det ikke behøver være dyrt at få hjælp til rengøring til erhverv i Kolding.

Skal vi udarbejde et tilbud på erhvervserfaring i Kolding til dig?

Lyder vores værdier og rengøringsservice til at være noget for dig? Og vil du gerne have os til at komme med et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervserfaring til din virksomhed? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid alle hverdage fra klokken 08.00 – 19.00. Du kan ringe til os på telefon 72 10 80 07
Foretrækker du at skrive til os, kan du også gøre det. Så beder vi dig venligst anvende vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om dit behov for hjælp til rengøring.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19