Butiksrengøring

Det første kunderne lægger mærke til, det er, hvis en butik ikke er ren. Det er et vigtigt førstehåndsindtryk, så derfor skal den selvfølgelig være i top.

Grundig og professionel butiksrengøring

Hvis du ikke skal bekymre dig om rod og rengøring, gør det, at du og dine salgsassistenter kan koncentrere jer mere om det, der er vigtigst for dig, dine kunder og driften af din butik. Lad derfor MH Rengøring om butiksrengøringen så er du sikret et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Der er mulighed for at indgå rengøringsaftaler på dagligt, ugentligt eller hvad der nu end måtte passe din butik bedst. Vi udfører grundige rapporter, der er med til at kvalitetssikre vores arbejde.

Kontakt os gerne på 72 10 80 07, skriv en besked til vores mail: kontakt@mhrengoering.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Herefter vil vi tage den indlede samtale, hvor vi drager os ind på behovet ved rengøring af din butik.

Mange års erfaring med butiksrengøring

Vores team af rengøringsassistenter har til sammen rigtig mange års erfaring, som vi holder ved lige, ved at styrke dem med de nyeste metoder og de bedste produkter. Faktisk har vi over 30 års erfaring med butiksrengøring. Det er denne kombination af professionalisme og passion, der adskiller os fra de andre.

Vi håndplukker vores dygtige medarbejdere, baseret på deres faglige kompetencer og indstilling til arbejdsmorale – noget vi vægter højt. Vi uddanner også selv vores medarbejdere i vores bæredygtige metoder, der ikke går på kompromis med effektiviteten.

Vi har mulighed for en høj grad af fleksibilitet, både med hensyn til udført butiksrengøring, arbejdstider og aftaler. Vi sørger for at finde en model, der passer lige netop din butik.

Bæredygtig butiksrengøring

Hvad end du sælger tøj, cykler, mad eller bøger, så gælder der det samme, en ren butik er en indbydende butik. Men når der bliver gjort rent på den rigtige måde, betyder det mere end bare at fjerne snavset. Helt konkret betyder det, at indendørsklimaet bliver mærkbart forbedret.

Der sætter sig en masse partikler i støv og snavs, som hvis de ikke bliver fjernet grundigt, så vil de have en negativ effekt på luftkvaliteten. Der er ikke noget værre end at handle i en butik med en tung trykkende luft. Det fjerner overskuddet fra de besøgende og sænker koncentrationsevnen fra de ansatte.

MH Rengøring anvender en yderst bæredygtig og miljøvenlig rengøringsmetode. Det skåner vores miljø, og grundet vi ikke bruger skrappe konventionelle rengøringsmidler, men i stedet mere miljørigtige, forbedrer vi faktisk dit indeklima. Det er til gavn for alle.

Den bæredygtige form for butiksrengøring, er noget vi har arbejdet med længe, hvorfor vi har stor erfaring og højt kvalitetsniveau.

Rengøring af butik til fornuftige priser

Hvis du synes, dette lyder som den rigtige løsning, til at løfte din rengøring af butik, så sidder vi klar til at tage en snak med dig.
Vi har flere forskellige ydelser, og vi har mulighed for at skræddersy en løsning, der passer 100% til din butik.

Ring og høre mere priser og ydelser på telefon 72 10 80 07

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi få din butik til at funkle?

Hvis du vide mere om hvordan vi kan give dine kunder en renere købsoplevelse, der kan ses på bundlinjen?

Så kontakt os og book et uforpligtende møde. 

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19