Flytterengøring

Flytterengøring du ikke kan sætte en finger på

Når vi skifter bolig, føles det godt, at efterlade huset eller lejligheden i pæn og ordentlig stand. Har du boet til leje er det som regel et krav, at lejemålet skal være rengjort ved fraflytning.  

Der er bare lige dét ved det, at det er meget sjovere at flytte ind, pakke ud, og stille på plads, så den fremtidige bolig bliver til det hjem man har drømt om, end det er at gøre rent i det gamle lejemål.  

Flytterengøring er en del af pakken, og der er ingen vej udenom. Eller er der?  

Der er faktisk en vej udenom, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du slipper for at stresse unødigt over flytterengøringen.  

Hos MH rengøring kan du nemlig booke flytterengøring, så du i stedet kan koncentrere dig om at gøre dit nye hjem helt perfekt og samtidig slippe for dyre efterregninger, for rengøring i det lejemål du lige er fraflyttet.   

Fleksibel flytterengøring

Lejligheden eller huset skal naturligvis være tømt, før vi kan gå i gang med den grundige flytterengøring. Det hænder, at der er ganske kort tid fra lejemålet bliver tømt, til det skal afleveres i rengjort stand til udlejer. Derfor er vi altid meget fleksible og står klar til den aftalte tid, så alle tidsfrister overholdes og dit lejemål kan afleveres i perfekt rengjort stand. Til tiden. 

Vores professionelle rengøringsassistenter stor har erfaring i at udføre flytterengøring i både små og store lejemål. De er effektive og grundige, kommer i alle kroge, får bugt med skidtet og ved, hvad der skal til, så der ikke er noget, i forhold til rengøringen, udlejer kan sætte en finger på, når lejemålet afleveres. Du slipper dermed for eventuelle dyre ekstraregninger for rengøring, hvis lejemålet ikke godkendes ved aflevering, og får i stedet dit depositum tilbage efter fraflytning.  

Du kan med andre ord have helt ro i maven, når det er MH rengøring der tager sig kærligt af din flytterengøring.  

Skulle der mod forventning være noget vi har overset, er det vigtigt du kontakter os med det samme. Vi bestræber os på at rette fejlen hurtigst muligt, og vil derfor gøre alt hvad der står i vores magt for, at udbedre evt. mangler på rengøringen, så resultatet altid lever op til dine, og udlejers forventninger.  

Hele trekantområdet – og mere til

MH rengøring leverer allerede flytterengøring, erhvervsrengøring, privatrengøring og ældrerengøring i hele trekantområdet. Vi arbejder ud fra vores hovedkontor i Kolding, og skulle opgaven ligge udenfor vores vante område er det bestemt ingen hindring. Vi breder os nemlig, og vi gør det med glæde.

Professionel NIR-rengøring

Vores rengøringsteam er yderst professionelle og uddannede til at varetage alle tænkelige rengøringsopgaver som f.eks. flytterengøring, erhvervsrengøring, håndværkerrengøring og privatrengøring. Er der tale om rengøring i klinikker eller institutioner, udfører vi naturligvis rengøringen efter de gældende NIR principper. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at rengøringen altid lever op til høje standarder, i særdeleshed når det gælder rengøring i sundhedssektoren eller institutionsverdenen.

Uanset om du har brug for flytterengøring, erhvervsrengøring eller privatrengøring, så er MH rengøring klar til at udføre opgaven. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om dit behov for effektiv og enkel rengøring, der giver mere frihed på hjemmefronten, når du skal flytte, eller i forbindelse med dit erhverv.

Rengøring med hjertet.

MH rengøring er rengøring med hjertet. Vi gør rent fordi vi kan lide det, og vi brænder for altid at levere perfekt, enkel flytterengøring af høj kvalitet. Kontakt os for prisoverslag på din flytterengøring allerede i dag, så du kan bruge krudtet på dit næste drømmehjem Vi glæder os til at høre fra dig.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19