fbpx

Om MH Rengøring
– vores historie og værdier

Rengøring med hjertet

Hos MH Rengøring, er rengøring en hjertesag. Og vi gør faktisk rent, fordi vi kan lide det.

Hver dag, er vi taknemmelige for at kunne leve af det vi brænder for, nemlig vores passion for nærværende, miljørigtig rengøring.

Det er den passion, der er pulsen i hele virksomheden, og det skal vores kunder kunne mærke.

Der gemmer sig mere end 30 års samlet rengøringserfaring hos MH Rengøring, og det er ikke til at tage fejl af.

Erfaring, faglighed og passion er i høj grad det, der har fostret både modet og viljestyrken til at starte virksomheden.

Vi er en familiedrevet virksomhed, og vores værdier  bygger på nærvær og tryghed for både personale og kunder. Det mærkes tydeligt i vores daglige arbejde, hvor vi også betragter vores dygtige medarbejderne som en del af vores familie.

Med speciale i bl.a. gulve, NIR og miljørigtig rengøring, er MH Rengøring det oplagte valg til din næste rengøringsopgave.

Alle kan gøre rent

Det er sikkert rigtigt nok.

Men hos MH rengøring er vores rengøringsassistenter nøje udvalgt til din opgave. De besidder den nødvendige, faglige viden, og de har de kompetencer der skal til, for at passe ekstra godt på dit hjem, kontor eller din klinik.

Kommunikation er vigtig for os, også når vores medarbejdere arbejder i ‘marken’. Du kan derfor trygt henvende dig til dem, hvis der er udfordringer der skal løses undervejs i deres arbejde.

Vi måler løbende på tilfredsheden, men skulle du have brug for at komme i kontakt med os, er vi kun et opkald væk, og vi yder en service ud over det sædvanlige. Fordi vores kunder ikke skal vente. 

Vi passer på miljøet

Vi vil kunne stå miljømæssigt inde for det vi gør.

Det betyder, at vi arbejder med fokuseret omtanke for miljøet.

Den miljørigtige vej, er ikke altid den nemmeste, men vi ved det er den rigtige.

Vores daglige arbejder foregår uden skrappe kemikalier der skader miljø og indeklima. Vi udvikler løbende nye rengøringsmetoder, der f.eks. genanvender regnvand, så det kan bruges som en del af vores miljømæssige rengøring.

For os, er miljørigtig rengøring – rigtig rengøring.  

Lyder det for godt til at være sandt?

Det er det ikke.

Giv os et kald, og lad os få en snak om din næste rengøringsopgave. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19