Om MH Rengøring
– vores historie og værdier

Rengøring med hjerte og passion til private- og erhvervskunder.

Rengøringsfirma med kærlighed til faget

Hos MH Rengøring er rengøring en hjertesag. Selvom det måske lyder skørt, så gør vi faktisk rent, fordi vi kan lide det. Som mand og kone har vi efter mange år i branchen, gået med en stor drøm om, at starte vores eget rengøringsfirma. Det der har fostret både modet og viljestyrken til at starte virksomheden, har i høj grad været erfaring, faglighed og passion. Gennem årene har drømmen vokset sig større, og selvom det har været meget hårdt, er vi i dag super glade og meget taknemmelige for at kunne leve af det vi brænder for, nemlig vores passion for nærværende og miljørigtig rengøring.

Kim er vokset op i rengøringsbranchen, hvorfor vi lægger stor vægt på at det skal være en familie drevet virksomhed. Vores værdier bygger på nærvær og tryghed for både personale og kunder. Det mærkes tydeligt i vores daglige arbejde, hvor vi også betragter vores dygtige medarbejdere som en del af vores familie. Passionen stammer helt tilbage fra vores forældre, der tidligere har arbejdet i rengøringsbranchen, derfor kan de en gang imellem godt finde på at hjælpe til.

Som rengøringsfirma er det passionen, som er pulsen i hele virksomheden og det skal alle vores kunder mærke. Det kommer b.la. til udtryk i de mere end 30 års samlet rengøringserfaring MH Rengøring besidder, og det er ikke til at tage fejl af.

Vores rengøringsfirma tilbyder erhverv- og privat rengøring i Århus, Kolding, Vejle og Fredericia, vi kan efter aftale også tilbyde erhvervsrengøring i København og Slagelse. Ring til os på telefonen 72 10 80 07 for en uforpligtende snak.

Alle kan gøre rent

Det er sikkert rigtigt nok.

Vi har alle hver vores måde at gøre tingene på, og nogle gange kan der lige ske en smutter. Men hos MH Rengøring er vores rengøringsassistenter nøje udvalgt til din opgave. De besidder den nødvendige, faglige viden, og de har de kompetencer der skal til, for at passe ekstra godt på dit hjem, kontor eller din klinik.

Vi mener at kommunikation er nøglen til et langvarigt samarbejde, dette gælder for alle vores kunder men også vores medarbejdere. Du kan derfor trygt henvende dig til dem, hvis der er udfordringer der skal løses undervejs i deres arbejde. Vi sørger for, at dét er det samme team og den samme kontaktperson, der udfører rengøringen hver gang. Dette skaber de tryggeste rammer for dig som kunde.

Vi måler løbende på tilfredsheden, men skulle du have brug for at komme i kontakt med os, er vi kun et opkald væk, og vi yder en service ud over det sædvanlige. Fordi vores kunder ikke skal vente.

Oplever du, mod forventning, at der er fejl i vores arbejde, skal du kontakte os omgående. Vi rykker ud inden for 2 timer fra din henvendelse, og retter fejlen.

Bæredygtigt rengøringsfirma

Vi vil kunne stå miljømæssigt inde for det vi gør. Det betyder, at vi arbejder med fokuseret omtanke for miljøet. Den miljørigtige vej, er ikke altid den nemmeste, men vi ved det er den rigtige.

Vores daglige arbejde foregår uden skrappe kemikalier der skader miljø og indeklima. Vi udvikler løbende nye rengøringsmetoder, f.eks. genanvender vi regnvand, så det kan bruges som en del af vores miljømæssige rengøring. Dertil har vi anskaffet os et professionelt doseringsanlæg, der kan dosere præcist hvor meget rengøringsmiddel, der skal bruges i forhold til mængden af vand.

For os, er miljørigtig rengøring – rigtig rengøring.

Lyder det for godt til at være sandt?

Det er det ikke.

Giv os et kald, og lad os få en snak om din næste rengøringsopgave. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19