Rengøring i Kolding

Rengøring i Kolding

Trænger du til, at finde et rengøringsfirma, der kan varetage din rengøring i Kolding?
Så er du havnet det helt rette sted. MH rengøring har hovedkvarter i Kolding, og gør rent i hele trekantområdet.

Hos MH rengøring i Kolding, varetager vi alle former for rengøringsopgaver. Vores professionelle rengøringsteam sørger altid for enkel og grundig rengøring i Kolding og omegn. Skulle din rengøringsopgave ligge uden for trekantområdet, er det bestemt ingen hindring. Vi breder og gerne, og kører også efter de opgaver der ligger udenfor vores vante arbejdssteder.

Privatrengøring i Kolding

Stjæler rengøringen tid og overskud i din travle hverdag? Det kender vi nok alle sammen i et eller andet omfang. Hvis du booker rengøring i Kolding eller omegn, slipper du for at bruge din kostbare tid på at gøre rent, og kan i stedet bruge tiden til noget du virkelig holder af.

Det giver frihed og overskud på kontoen, når der er sørget for rengøringen på hjemmefronten. Din rengøring bliver altid tilrettelagt, så den passer til dit specifikke behov. Der er altid mulighed for, at tilpasse rengøringsaftalen hen ad vejen, hvis dit behov skulle ændre sig.

Erhvervsrengøring i Kolding

Vidste du, at dine medarbejdere arbejder mere effektivt og er mindre syge, hvis de arbejder i et klima der bliver rengjort jævnligt og professionelt? Erhvervsrengøring i Kolding eller trekantområdet, kan være en rigtig god investering for din virksomhed. MH rengøring kan gøre rent når I holder fri. På den måde, kan dine medarbejdere og kunder møde ind til et rent inde-og arbejdsklima, hver dag. Har I ikke brug for daglig rengøring? Lad os mødes, så skræddersyr vi rengøringen til det behov, der er i virksomheden.

Ældrerengøring i Kolding

Der er ikke meget tid, når de offentlige hjemmehjælpere kigger forbi, for at gøre rent. De har travlt, og det forstår vi godt. Hos MH rengøring gør vi rent med hjertet, og vi er særligt glade for at kunne hjælpe de ældre med rengøringen. Vi har aldrig mere travlt, end at der altid er plads til både smil og en god snak med de ældre, mens vi gør rent. Ærlig talt, så synes vi de ældre fortjener både ordentlig rengøring, smil og overskud. For os er det ikke noget exceptionelt, det er en selvfølge.

Flytterengøring i Kolding

Står du og skal flytte ud af et lejemål? Det er altid et kæmpe arbejde at flytte hele sin base, og det sidste man har brug for er, at skulle tilbage og gøre den gamle lejlighed ren og klar til aflevering, når man rent mentalt er videre og hellere vil bruge tiden i det nye hjem. Vi har specialiseret os i flytterengøring, og skal der ikke være noget, som udlejer kan sætte en finger på, er det MH rengøring i Kolding du skal kontakte. Vi sørger for, at din lejlighed står knivskarpt når den afleveres, så du slipper for dyre ekstraregninger og får dit depositum tilbage.

NIR rengøring i Kolding.

MH rengøring i Kolding, har professionelle rengøringsassistenter, der alle er uddannede til at varetage NIR rengøring i f.eks. sundhedssektoren og institutioner. Der stilles stadig løbende skrappere krav til rengøringen i sundhedssektoren, så smitterisiko mindskes mest muligt. Ift. covid-19, er det en naturlig udvikling, der på sigt vil komme os alle til gavn. Vores rengøringsassistenter har bred erfaring med NIR rengøring, og vores rengøring lever derfor altid op til de høje standarder, der er på området. MH rengøring er derfor altid det trygge rengøringsvalg.

Vi kan det hele

Uanset hvilken type rengøring du har brug for, er MH rengøring i Kolding, den professionelle rengøringspartner du har brug for. Har du en specialopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til, at høre fra dig.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19