Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Det er fedt, når håndværkerne tager afsted igen. Som regel, betyder det nemlig, at et nyt projekt er færdiggjort.

Har du fået renoveret derhjemme, på kontoret eller i virksomheden, så kan der være en verden til forskel på, hvordan der ser ud, efter håndværkerne har forladt området. Støvet kommer ind alle vegne, og luften kan bedst beskrives som nusset og trænger alvorligt til en udskiftning.
De fleste håndværkere er ret gode til, at rydde op efter sig selv, men det er sjældent en del af prisen, at de svinger støvsugeren, tørre støvet væk og pudser vinduerne.

 

Men det gør vi!

Hos MH rengøring er vi vant til lidt af hvert, også når det gælder om, at gøre rent efter håndværkere, der har været i gang med store eller små renoveringsprojekter. Vi kan derfor sagtens stå for håndværkerrengøringen, når håndværkerne er rejst af, så du kan nyde at projektet er færdigt og klar til at blive taget i brug.

Slutrengøring i erhvervsbyggeri

Står du med et færdigmeldt erhvervsbyggeri, der trænger til en overhaling? MH rengøring i Kolding kan varetage håndværkerrengøringen, så byggeriet fremstår smukt, rent og indbydende, når det skal vises frem.  

Er der f.eks. tale om helt nyt boligbyggeri, så er en slutlig håndværkerrengøring en god investering, der viser de nye ejere eller lejere, at der er sørget for, at boligen står skarp og ren, inden indflytning. De nye beboere vil takke dig for, at de ikke skal starte med at fjerne byggestøv og pudse vinduer, før de kan flytte ind i deres nye hjem. For dig, som udlejer sender det et positivt signal til de nye beboere om, hvilken standard der også forventes af rengøringen ved fraflytning. 

Er du håndværker?

Driver du håndværksmæssig virksomhed, vil du gerne skille dig ud, og forkæle dine kunder med noget ekstra?

Få tilknyttet MH rengøring til at varetage grundig håndværkerrengøring, når dine håndværkere er færdige med deres projekter. På den måde, kan du adskille dig fra andre håndværkere og reklamere med ’slutrengøring’ som en fast del af din ydelse. MH rengøring i Kolding, klarer hele rengøringen fra inderst til yderst, så projekterne kan færdigmeldes efter en grundig håndværkerrengøring. Dine kunder vil helt sikkert tage godt imod dit nye tiltag, og måske endda vælge dine håndværkere frem for andre, næste gang de får brug for hjælp til håndværksmæssige opgaver.

Håndværkerrengøring

Bliver du træt ved tanken om at skulle gøre rent efter håndværkerne, efter der har bygget om i huset? Nogle gange, kan det virke uoverskueligt nok, at skulle bo i et hus under ombygning. Faktisk, er det nærmest altid lidt tilovers, at skulle gøre rent efter håndværkerne, når de endelig tager afsted.
Det forstår vi godt. Men bare rolig, det er der råd for.

MH rengøring i Kolding er vant til at udføre håndværkerrengøring i alle størrelsesordener.

Når vi gør rent efter håndværkere, er vi særligt opmærksomme på, at murerstøv kan komme ind alle vegne. Det er nemlig ikke særlig godt, hvis der ligger murerstøv og forstyrrer det gode indeklima. Støvet gør luften beskidt, og hvirvler rundt, når der er bevægelse. Desværre, kan støvet også gemme sig på steder, hvor det måske ikke er synligt for det blotte øje.

Bred erfaring med håndværkerrengøring, gør vores professionelle rengøringsassistenter i stand til at finde murestøvet på selv de mest skjulte steder. Og bonus er, at vi altid bruger vores egne maskiner og rengøringsartikler. Det vil sige, at du ikke bare slipper for håndværkerrengøringen, du slipper også for at ødelægge din egen, private støvsuger med murerstøv. Det er er da det, man kalder en win/win.

Lad os spare dig for besværet, og give et fornuftigt tilbud på din næste håndværkerrengøring.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19