Klinikrengøring
– Rengøring af klinikker

Professionel klinikrengøring

I en vær form for sundheds- eller lægeklinik er god rengøring afgørende. Hos MH Rengøring har vi sammenlagt over 30 års erfaring med rengøring hos praktiserende læger, tandlæger og speciallæger. Du og dine patienter kan derfor føle sig 100% trygge, når de befinder sig på klinikken.

De høje krav til rengøring i sundhedssektoren har altid dannet rammen for vores arbejde, uanset hvor vi har skulle gøre rent – men især på de sundhedsfaglige klinikker. Det er ikke nyt for os, at der stilles høje krav til rengøringen. Derfor arbejder vores dygtige og passionerede medarbejder altid ud fra NIR-standarder. Dette sikrer at klinikrengøringen er udført ordentligt og at bakterier samt andet snavs fjernes effektivt.

Det er yderst nødvendigt, at der skal gøres ordenligt rent for at opnå et bedre indeklima, men især i denne tid med corona er der helt naturligt stigende fokus på øget hygiejne og rengøring i sundhedssektoren. På den måde sikrer det medarbejdere og patienter mod mulig smittespredning, når de opholder sig i klinikken.

Vi udfører rengøring af klinik med hjerte og sjæl i Århus, Vejle, Kolding, Fredericia og efter aftale også i Slagelse samt København. Vil din klinik have et uforpligtende tilbud på din klinikrengøring? Så kontakt os på telefonen 72 10 80 07!

Specialiseret i miljøvenlig klinikrengøring

Hos MH Rengøring arbejder vi altid ud fra de Nationale Infektionshygiejniske retningslinjer, når vi har med sundhedsfaglige klinikker at gøre. Vi sørger altid for at vores kompetente medarbejdere har, og får de nødvendige uddannelser og kurser, der skal til, for at sikre, at rengøringen i klinikken lever op til de gældende regler på området. Med løbende kvalitetskontrol og rapportering er din klinik i trygge, og rene hænder hos os.

Når vi udfører rengøring af klinikker, sørger vi altid for ikke at bruge skrappe kemikalier der skader miljøet og indeklimaet. Derudover benytter vi os af et professionelt doseringsanlæg, der sørger for at vi kan minimere brugen af kemikalier og vandspild.

En klinik der er godkendt, og lever op til de gældende hygiejnestandarder, er en vigtig del i det at drive en klinik. Rengøring er derfor noget der ikke bør gå på kompromis med. Rengøringen og hygiejnen har altså ikke blot betydning for dine kollegaer og din daglige omgang i klinikken, men i høj grad også patienterne.

Klinisk rengøring i højeste kvalitet

Har din klinik brug for professionel rengøring, eller har du en specialopgave til os? Så har du fundet den helt rette rengøringspartner. Vi udfører alle former for specialrengøring inden for sundhedssektoren, og vi udfører også gerne din klinikrengøring.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at sørge for, at din klinik er NIR-rengjort. Lad os gennemgå opgaven og komme med et bud på, hvordan vi løser den bedst muligt. Det er helt uforpligtende.

Ring gerne til os for en uforpligtende snak, hvis du er interesseret i vores erhvervsrengøring eller klinikrengøring. Vi sidder klar ved telefonen 72 10 80 07. Du kan også sende os en mail til kontakt@mhrengoering.dk, eller udfylde vores kontaktformular.

Klinisk rengøring af højeste kvalitet

Vores dygtige medarbejdere står klar til at sørge for, at din klinik er NIR-rengjort. 

Kontakt os for et uforpligtende møde.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19