Erhvervsrengøring

Vores kunder vælger os typisk til at stå for deres erhvervsrengøring på grund af følgende 7 grunde:

  • Vi er ikke endnu et rengøringsfirma.
  • Du får bæredygtig & miljørigtig erhvervsrengøring.
  • Vi er et familieejet rengøringsfirma med fokus på kvalitet, ærlighed og tillid.
  • Særaftale om hurtig udrykning er en mulighed.
  • Rengøring er vores passion.
  • Erhvervsrengøring pris hvor alle kan være med.
  • +20 års erfaring med erhvervsrengøring.

Rengøring til erhverv – Vi er din samarbejdspartner

Er din arbejdsplads eller virksomhed på udkig efter et rengøringsfirma, som kan hjælpe jer med at gøre kontoret, klinikken, butikken m.m. rent? Har du tidligere haft en leverandør, som skulle stå for rengøringen, men resultatet var bare ikke, som du havde håbet på?

Hos MH Rengøring er vi ikke bare et rengøringsfirma eller en leverandør, som gør vores kunders arbejdspladser rene. Vi er en samarbejdspartner som leverer det samme mere end tilfredsstillende resultat – hver gang.

Kort sagt er vi din rengøringspartner, der tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger, hvor dine ønsker og behov altid er udgangspunktet. Søger din arbejdsplads efter en samarbejdspartner, som altid kan stå inde for vores rengøringsløsninger, så er MH Rengøring den rette samarbejdspartner for dig.

Du kan kontakte os ved at klikke på “ring til os” og “skriv til os”. Vi lover at komme med et godt erhvervsrengøring tilbud.

 

Erhvervsrengøring for alle

Når vi siger erhvervsrengøring for alle, så mener vi til alle. Uanset størrelsen på virksomheden og hvilken type virksomhed der er tale om, tilbyder vi en rengøringsløsning, du kan være tilfreds med.

Kontorrengøring
Institutionsrengøring
Butiksrengøring
Klinikrengøring
Fødevarevirksomheder
Passer din virksomhed ikke indunder førnævnte, er du velkommen til at kontakte os. Her kan vi tage en snak om dine ønsker og forventninger, for herefter at finde en løsning der er tilpasset lige efter din virksomheds behov og ønsker.

Bæredygtig erhvervsrengøring

Hos MH Rengøring er miljøet enormt vigtigt. Vi har kun en planet, og den skal vi passe på. Vi lægger derfor stor vægt på, at alt arbejde foregår uden skrappe kemikalier, der skader vores miljø og indeklima. Derudover sørger vi løbende for at udvikle nye rengøringsmetoder, så vi sammen kan minimere brugen af kemikalier og vandspild.

Eksempelvis har vi investeret i et doseringsanlæg, som giver mulighed for at dosere kemikalier i koncentrationer fra 0,6%. Desuden tillader anlægget os, at vi ikke længere skal afmåle mængderne af rengøringsmidler på øjemål. Ved at kunne bruge en nøjagtig dosering hver gang, bruger vi op til 50% mindre rengøringsmiddel ved eksempelvis gulvvask.

Helt konkret giver rengøring til erhverv et godt indeklima for dine medarbejdere og din arbejdsplads. Det kan dermed også øge effektiviteten. 

Hvorfor få erhvervsrengøring?

Generelt er erhvervsrengøring utrolig vigtig af mange årsager. Men hvorfor det er vigtigt, kan være meget forskelligt alt efter virksomhed og branche.

​Virksomheder hvor kunder, samarbejdspartner og andre interessenter går gennem døren flere gange om dagen, kan det være meget vigtigt for dem at deres arbejdsplads fremstår ren, velholdt og velduftende.

Nogle virksomheder har også utrolige høje krav til deres hygiejne. Rengøring af virksomheder hvor der blandt andet findes store produktionsanlæg, er derfor utrolig vigtig. Disse høje krav findes ofte indenfor fødevareproduktion. ​

Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, er fælles for dem alle, at ordentlig og grundig rengøring er en vital del af en sund, velfungerende og effektiv arbejdsplads.

Hvis dine medarbejdere bruger 8 timer hver dag i et miljø, der er beskidt og har et dårligt indeklima, så vil du formentlig opdage, at det har relative store negative konsekvenser. Herunder et stigende antal sygedage og mindre effektive medarbejdere.

Erhvervsrengøring med ærlighed og tillid i centrum

Hos os ligger vi særlig stor vægt på kvalitet, ærlighed, tillid samt professionalisme. Vi bestræber os efter, at levere det bedste resultat til den bedste service for alle vores kunder. Det er, fordi vi lever af tilfredse kunder.

Desuden gør vi en dyd ud af, at vores samarbejde med vores kunder skal fungere i et tæt dialog. Du kan som kunde hos MH Rengøring altid forvente en fast kontaktperson, og det samme rengøringsteam der kommer og udfører rengøringsopgaven.

Ønsker du at vide mere, om vores rengøringsløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 72 10 80 07, skrive en mail til os på kontakt@mhrengoering.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Efterfølgende kan vi tage en helt uforpligtende snak om arbejdspladsens behov.

Erhvervsrengøring med hurtig udrykning 

De fleste af vores kunder ønsker en aftale med hurtig udrykning ved akutte sager. Det forstår vi også godt. Har man et vigtigt møde, og kollegaerne pludseligt får spildt kaffe, sodavand, madrester udover hele gulvet, så skal det gøres rent hurtigst muligt.

Det er en særaftale, som man kan tilvælge, hvis man ønsker dette. Men så kan vi love dig for, at vi rykker ud indenfor 2 timer fra vi har modtaget og bekræftet henvendelsen.

Tag kontakt til os i dag og lad os blive din foretrukne samarbejdspartner indenfor erhvervsrengøring. Vi kan kontaktes på telefonen 72 10 80 07 alle ugens dage mellem 08 – 19. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores passion

Når vi udfører rengøring til erhverv og anden slags rengøring, er det blandt andet øje for detaljen, der gør forskellen. Derfor gør vi os altid umage med, at komme helt ud i hjørnerne. Hos MH Rengøring er vi fleksible, og sammen med dig aftaler vi præcist, hvad der skal rengøres hvornår, hvordan og hvor ofte.

Ved alt dette får du en løsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker. Med over 30 års erfaring med rengøring til erhverv har vi sat os for at være mere end blot et rengøringsfirma. Vi er din samarbejdspartner med stor passion for rengøring – Vi leverer rengøring med hjerte og sjæl.

Erhvervsrengøring priser

Det er helt naturligt, at service, pris og kvalitet er tre afgørende faktorer i valg af en samarbejdspartner. Hos MH Rengøring kan du trygt stole på, at vi er et rengøringsfirma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Når vi derfor vælger at give et uforpligtende tilbud til din arbejdsplads, betyder det, at vi kan se et behov, som vi kan løse til perfektion og præcis ud fra arbejdspladsens ønsker og behov.

Ligger din virksomhed i Jylland og ønsker du at lave en aftale på erhvervsrengøring. Eller ønsker du, at høre om vores priser? Så ser vi hellere end gerne, at du kontakter os på telefonen 72 10 80 07. Vi kan kontaktes alle dage mellem kl. 08 – 19.

Du kan eventuelt skrive til os på mail: kontakt@mhrengoering.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få erhvervsrengøring i Aarhus

Drømmer du om ikke at skulle gøre rent, mens du er på arbejde? Og vil du være fri for at stresse over nullermænd og beskidte gulve i hverdagen?

Hyrer du os til erhvervsrengøring i Aarhus, kan du med god samvittighed smække benene op, og fokusere på det som du er ansat til. Og lade støvklud være støvklud og støvsuger være støvsuger. Vi sørger for, at din arbejdsplads er rent, og at der bliver vasket gulve og pudset vinduer, så tit du ønsker det.

Tænk heller ikke på køkkenet. Vi skal nok få det hele til at skinne. 

Erhvervsrengøring i Kolding

Er du på udkig efter en fast aftale om erhvervsrengøring i Kolding, hvor vi enten skal gøre rent en, to eller flere gange om ugen? Så er du kommet til det helt rette sted. Din rengøringsplan er helt op til dig og dine ønsker.

Vores erfarne medarbejdere tager os godt af din arbejdsplads, og vi sætter altid en høj standard for os selv og den erhvervserfaring, vi leverer. Med vores hjælp behøver du ikke at føle, at du har to job. Du skal kun fokusere på de arbejdsopgaver, som du er ansat til at udføre, så skal vi nok klare resten.

Erhvervsrengøring i Vejle

Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, kan vi stå for din erhvervsrengøring i Vejle. Vi har et kontor i Kolding, hvilket kun er et stenkast fra Vejle. Skal vi være din rengøringspartner? 

Så ser vi meget gerne, at du kontakter os på telefonen. Vi kan kontaktes alle dage mellem kl. 08 – 19. Du skal bare klikke på “ring til os” knappen. 

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19