Professionel kontorrengøring – med en kærlig hånd

3 grunde til at vælge kontorrengøring hos MH Rengøring:

  • Vi tilbyder stabil kontorrengøring på et professionelt højt plan.
  • Vi er en familieejet virksomhed, som gør en dyd ud af at have værdierne på plads.
  • Vi laver kontorrengøring i Kolding, Fredericia og Vejle samt de omkringliggende byer.

Med MH Rengøring som din samarbejdspartner, kan du trygt lade os gøre det, vi er bedst til, så kan I koncentrere Jer om det, I gør bedst. En grundig rengøring af kontoret med de rette rengøringsmidler kan føre til et langt bedre og mere produktivt kontormiljø.

Kontorrengøring i højeste kvalitet

En ordentlig kontorrengøring får selvfølgelig først og fremmest området til at se pænt og præsentabelt ud, hvilket jo især er vigtigt, når der kommer kunder eller forretningsforbindelser på besøg. Men en kontor rengøring af os, betyder også et mærkbart bedre indeklima. Vi benytter nemlig nogle langt mindre kraftige midler og kemikalier, hvilket betyder at luften i rummet ikke bliver fyldt med partikler, der kan gøre mere skade end gavn.

Vi har jævnlige kvalitetskontroller og opfølgninger ude hos jer, så i trygt kan stole på, at vi gør vores bedste, og at der ikke er fejet noget ind under tæppet.
Under vores samarbejde kommer vi til at være i løbende dialog med jer, således at vi kan optimere rengøringen præcist til jeres behov. Der udformes grundige rapporter af udført arbejde, der danner grundlag for øget effektivitet.

Alle vores rengøringsassistenter taler flydende dansk, og er klar til at indgå i direkte dialog med jer omkring jeres konkrete behov og ønsker. Der er altså ingen sproglige barrierer, der måtte forhindre et gnidningsfrit samarbejde. Der er både mulighed for at skabe nye langvarige aftaler eller forhøre sig om muligheden for ekstra rengøring af specifikke områder eller elementer.

Ønsker dit kontor en professionel og effektiv rengøring? Eller ønsker I blot at vide mere om vores rengøringsløsninger, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 80 07, mail: kontakt@mhrengoering.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Rengøring af kontor med sikkerhed i top

At få en fremmed ind på kontoret, der tilmed går rundt, når der ikke er andre til stede, kræver en vis grad af tillid. Det er et område, vi lægger meget vægt på. Vi tager derfor altid en personlig samtale med dig, hvor vi kommer ind på alle de områder, der er vigtige for dig. Det er grundlaget for et langt og velfungerende samarbejde.

MH-Rengøring arbejder altid fortroligt og med respekt for arbejdspladsen. Det er jeres sikkerhed for, at arbejdspladsen er i trygge hænder, også efter lukketid.

Tillidsfuldt kontorrengøring

Det vil altid være fast personale, altså den samme rengøringsassistent der kommer ud og gør rent. Det mener vi, er den bedste måde at få opbygget en holdbar tillid på. Det betyder også, at vores medarbejdere kan optimere deres arbejdsgang mest muligt, da det er vante omgivelser, de møder hver gang. De kender rutiner 100%, og ved hvor alting er. på denne måde giver det nemlig bedst mening for alle parter.

Som en del af vores måde på at få størst mulig tiltro, får du oplysninger til direkte kontakt til både rengøringsassistenten og til indehaveren. Hvis du har nogle ekstra forespørgsler, eller noget du er utilfreds med, kan du dermed komme direkte i kontakt med den rette person.

Hvis du er interesseret i en fast samarbejdspartner til rengøring af dit kontor, skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi kan træffes på telefon: 72 10 80 07

Eller skriv en besked på mail til kontakt@mhrengoering.dk

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Miljøvenlig rengøring af kontor

En af grundene til at vi kan benytte mindre kraftige og mere bæredygtige rengøringsmidler, det er, fordi vi bruger vand med et langt lavere kalkindhold, end det der kommer ud af vandhanen. Dermed skal der ikke kompenseres for dette, hvilket gør mængderne betydeligt mindre.

Mængden af unødvendige kemikalier er faktisk et område, MH Rengøring har stor fokus på. Vi har blandt andet investeret i et doseringsanlæg, der kan dosere den helt nøjagtige mængde rengøringsmiddel i forhold til opgaven. På denne måde kan vi spare helt op til 50% på brugen af kemikalier. Det skåner miljøet for en masse unødvendige rengøringsmidler i vandet, det er en gevinst for indeklimaet, miljøet og den jord, vi skal give videre til vores børn.

Det er nemlig en misforståelse, at skrappe kemikalier er nødvendige for at opnå et perfekt resultat hver gang. I stedet arbejder vi løbende med banebrydende løsninger, der gavner miljøet i langt højere grad. Det er passion fra begge vores sider.

Kontorrengøring priser – Er du interesseret i grundig kontorrengøring?

Prissætningen på netop din kontorrengøring er en løbende proces i MH Rengøring. Det er, fordi vi hellere vil give et fleksibelt tilbud end et fastlåst tilbud på en pris, som ikke kan ændres. MH Rengøring tilbyder kontorrengøring i Slagelse, da vi har eksisterende kunde der. Der er også mulighed for kontorrengøring i København, da vi også allerede er til stede i storbyen. Dog er dette kun muligt i Slagelse og København efter særaftale.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden omkring dette tilbud, eller kontorrengøring i Århus, Kolding, Vejle, Fredericia eller generelt i Trekantområdet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 10 80 07.

Har du nogle spørgsmål om kontorrengøring, skal du være velkommen til at skrive til os på mail: kontakt@mhrengoering.dk
Du kan også få fat på os via vores kontaktformular

Skal dine medarbejdere have et rent arbejdsmiljø?

Selvfølgelig skal de det. 

Book et uforpligtende møde, så kommer vi forbi og vurderer opgaven ud fra jeres ønsker og behov.

 

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19