Rengøring hos ældre

Rengøring hos ældre? Naturligvis!

MH rengøring gør rent ved ældre borgere, og der følger både smil, overskud og snak med i prisen.

Faktisk er det en hjertesag, når vi gør rent ved de ældre.

Vi møder alt for ofte ældre mennesker, der ikke får gjort ordentligt rent og som er kede af, at der er så dårlig tid, når den offentlige hjemmehjælp kommer forbi.

Sådan er det ikke med os.

Vi gør grundigt rent ved ældre borgere, og vi gør det fordi vi kan lide det. Det er ikke nogen sur pligt, vi har ikke travlt, men tager os tværtimod gerne den tid, der skal til, så der er plads til både smil og en sludder, mens vi arbejder.

Tiden er knap i en travl hverdag.

Som pårørende, kan det være svært at nå forbi de ældre, for at køre en tur med støvsugeren eller lufte støvkluden. Sådan har de fleste det nok i en travl hverdag. Det kan ikke betale at sig, at gå rundt og have dårlig samvittighed over det.

Book i stedet ældrerengøring hos MH rengøring, så sørger vi for den grundige rengøring, og du kan sætte dig ned, slappe af og nyde den tid du har sammen med dine ældre pårørende, når du kommer på besøg. Mon ikke den ældre også vil sætte pris på det?

Fast rengøringsassistent

Når I booker MH rengøring til at gøre rent ved jeres ældre pårørende, så garanterer vi, at det altid er den samme rengøringsassistent, som kommer.

Det synes vi giver mening på rigtig mange måder. For det første, så hersker der aldrig nogen tvivl om, hvem den ældre kan lukke ind i sit hjem. Hvis der, uanmeldt, kommer en ukendt rengøringsassistent, så er det ikke fra os, og den ældre borger kan trygt afvise at lukke vedkommende ind.

Hvis der kommer en anden end den sædvanlige, så er det varslet hvem og hvornår, så der ikke er noget at være i tvivl om.

En anden god ting ved altid at have samme, faste rengøringsassistent tilknyttet er, at vi lærer den ældre borger at kende. Vi ved så hvordan rengøringen ønskes, og kan tale ordentligt med den ældre borger. Når vi kender dem vi gør rent hos, og de kender os, oplever vi, at de ældre er trygge ved at vi kommer, og ikke blot opfatter det som rengøring, men som et hyggeligt besøg de ser frem til.

Hvis I, som pårørende ønsker det, kan vi reagere og kontakte jer, hvis der er noget, der ikke er som det plejer at være, når vi er på besøg. Det kunne f.eks. være nedtrykthed eller andre ting vi observerer og synes I bør vide.

Forudsigelighed

Den forudsigelighed der er i, at vide hvem der kommer i ens hjem, er ofte vigtig for ældre borgere. På den måde undgår de forvirring og føler sig ikke pludselig rendt over ende. Skulle der opstå sygdom eller andet, der forhindrer den faste assistent i at komme og gøre rent, så hører I fra os og vi finder sammen den bedste løsning.

Ældrerengøring handler om omsorg

Når vi gør rent ved ældre borgere, handler det i bund og grund om omsorg. Vi kommer jævnligt, spørger ind til løst og fast, gør grundigt rent og har ikke travlt med at komme videre. For os, kan det ganske simpelt ikke gøres på andre måder.

Vi gør kun det, vi er gode til

Netop derfor er vi også meget bevidste om vores faglige begrænsninger. Vi varetager derfor heller aldrig opgaver, som bør ligge hos hjemmeplejen. Men kan vi hjælpe med at skifte en pære eller gøre køleskabet rent med jævne mellemrum, så klarer vi også det.

Alle rengøringsaftaler laves altid ud fra det specifikke behov.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med at gøre rent ved dine ældre pårørende.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19