Vinduespudsning

MH Rengøring garanterer dig for rene vinduer og et klart udsyn.
Vi kan pudse dine vinduer i faste intervaller, så skal du aldrig bekymre dig om beskidte eller trætte vinduer igen

Vinduespudsning hos private og erhverv

De fleste kan nok godt selv pudse vinduer, men resultatet kan svinge meget. Selv hvis du har gjort dig umage, skal der ikke meget til, før at striberne kan ses efterfølgende i det gode vejr – spildt arbejde. Heldigvis tilbyder vi professionel og effektiv indvendig og udvendig pudsning af ruder til både private og erhverv. På den måde kan din arbejdsplads koncentrere Jer om det, I gør bedst. Er du en privatperson, så kan du sætte lidt ekstra tid ind på din overskudskonto.

Vinduespudsning af MH Rengøring garanterer dig for et flot og veludført arbejde af vores professionelle vinduespudsere. Du kan derfor nøjes med at slappe af og nyde udsigten.

En kærlig hånd med vinduespudsning

Der er ikke noget så ærgerligt, som at glæde sig til solens dejlige stråler, indtil man indser, hvor afslørende de kan være med hensyn til at belyse beskidte vinduer. Der findes heldigvis råd for dette. Vi er nemlig et rengøringsfirma, der tilbyder og udfører professionel vinduespudsning i Kolding, Vejle og Fredericia, samt Århus. Og vi elsker at pudse vinduer, vi synes ikke, der er noget bedre end synet af skinnende rene og nypudset vinduer.

Vi går professionelt til værks, hvad enten det er pudsning af vinduer i private hjem, til virksomheder eller institutioner. Vi sætter en stolthed i vores arbejde, og lader vores kunders flotte pudset vinduer tale for sig selv.

Stor erfaring med vinduespudsning

Vores team af vinduespudsere har en høj grad af ekspertise og erfaring, der gør at de aldrig forlader et job, før de og du er 100% tilfredse med arbejdet.
Der findes ikke den udformning eller type af vinduer, vi ikke allerede har erfaring med at pudse. Hvis det alligevel skulle ske, er vi ikke blege for at tage udfordringen op.

Vi har udstyret til at pudse vinduer både højt og lavt, tagvinduer, skråvinduer, ovenlys osv. Det gælder selvfølgelig både indendørs og udendørs. Det kan være besværligt og vanskeligt at give sig i kast med vinduespudsning, og gøres det ikke grundigt hele processen igennem, risikerer man, at resultatet kun er middelmådigt. Det er tidskrævende og passer for mange ikke ind i en i forvejen travl hverdag.

Vinduespudsning priser

Vi pudser dine vinduer både indendørs og udendørs i et snuptag, og uden striber til fordelagtige priser.Udvendigt: 10 kr. pr. rude

Indvendigt: 20 kr. pr. rude

Det er da værd at tage med.

Miljørigtig vinduespudsning

Hos MH Rengøring går vi meget op i, hvad vi kan gøre, for at være endnu mere bæredygtige som virksomhed. Vi bruger derfor heller ikke de samme stærke kemikalier, som ellers normalt bliver benyttet i branchen. Vi opnår dog mindst samme flotte resultat, ved at bruge korrekte teknikker og doseringer, samt godt gammeldags jysk gåpåmod.

For at skåne miljøet så meget som muligt, genanvender vi regnvand, vi selv opsamler. Det har den ekstra positive effekt af ikke at have været en tur igennem vores kalkindholdige undergrund. Derfor har vandet en anden pH-værdi end ”normalt vand”, og vi kan dermed benytte mindre rengøringsmidler, som overhovedet ikke er til gavn for dig, dine ruder eller vores planet. Det kalder vi for sund fornuft.

Skal vi give dig et klarere udsyn?

Ring og book din vinduespudsning allerede i dag. 

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19