Kontakt os

Har du noget på hjerte? 

Uanset hvad du har på hjerte, og om din henvendelse drejer sig om privat-, erhvervsrengøring eller en vores andre services, så ser vi altid frem til at høre fra dig. 

Ring til os på tlf.
72 10 80 07

Erhvervsrengøring
med uddannet personale

Vi tilbyder hos MH Rengøring professionel erhvervsrengøring i hele Trekantområdet, altså erhvervsrengøring i Vejle, Fredericia, Kolding samt erhvervsrengøring i Århus, Slagelse og København. Vi har et veluddannet personale, der bliver holdt opdateret med de mest effektive og optimale teknikker indenfor rengøring. Vi har stor erfaring med professionel rengøring af kontor, butikker, klinikker osv. Vi er derfor veludrustet til at klare alle slags opgaver - store som små.

Erhvervsrengøring gør mere end blot at få området til at skinne og stå flot. Grundig rengøring forbedrer indeklimaet, hvilket faktisk er vigtigere end du lige måtte tro. Undersøgelser viser at et dårligt indeklima sænker koncentrationsevnen og dermed effektiviteten. Det kan i værste tilfælde føre til svimmelhed og udvikling af allergiske reaktioner.

Sundhedsstyrelsen skriver: "De væsentligste forureninger omfatter kemiske forureninger, partikler og biologiske forureninger som skimmelsvampe, støvmider…"

MH Rengøring har stor fokus på at begrænse brugen af kemikalier, når vi gør rent med hensyn til at skabe et sundt indeklima, både for vores medarbejdere og for dine. Vi efterlader derfor altid et lokale sundere, end da vi ankom.

Lad de professionelle om at gøre rent, så I kan koncentrere jer om, hvad I gør bedst. Vi har et bredt samarbejde med en lang række virksomheder og institutioner, hvor vi løfter vores del, så de kan arbejde uforstyrret i deres hverdag.

Det siger kunderne

Det bedste rengøringsfirma vi har prøvet. 👌Imødekommer deres kunders behov og rengøringen er helt i top. Kan kun anbefale MH Rengøring!

Tanja

Meget venlige. Menneskelige og gør et godt stykke arbejde. Kan kun anbefale.

Andreas Forcesius

Jeg er fuld tilfreds med både rengøring og den/de assistenter, der kommer hos mig.

Signe Kristiansen

Jeg vil gerne ringes op

Skal vi ringe dig op? Det gør vi gerne.

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. 

  Få et tilbud på rengøring

  Du er altid velkommen til at skrive til os, på kontakt@mhrengoering.dk - eller ved at udfylde formularen her.

   Vi glæder os til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med

   Privatrengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning eller service? Vores dygtige medarbejdere er altid klar til tage fat. Med et smil.    

   RIng til os på
   tlf. 72 10 80 07
   - alle dage mellem kl. 08-19