Privat rengøring

3 grunde til at få privat rengøring hos MH Rengøring:

  • Vi har altid fokus på privat rengøring efter dine behov, uanset om det drejer sig om rengøring af hus, lejlighed eller ældreboliger.
  • Vi er en familieejet virksomhed, som altid skræddersyer din privat rengøring så den passer til dig, din familie og dit arbejdsliv.
  • Vi er et familieejet rengøringsfirma med stor fokus på kvalitet, ærlighed og tillid.

MH Rengøring tilbyder professionel privat rengøring til alle i Odense, Århus, Kolding, Vejle, Fredericia og generelt i hele trekantsområdet. Ydermere, hvis vi ikke den eneste, så er vi en af de eneste, som benytter os kun af regnvand, der ikke blot betyder, vi sparer på vandet, men også at vi begrænser brugen af kemikalier.

Få ekstra tid i hverdagen med privat rengøring

For mange kan rengøring være en sur pligt, som kan virke uoverskuelig, og man vil i virkeligheden hellere måske bruge tiden på noget andet. Hvis du har brug for, at nogle skal varetage denne opgave, så er du kommet til det helt rette sted. Vi elsker rengøring, og gør hellere end gerne rent i din private bolig, så du kan passe dine andre interesser.

Hos os vægter vi særligt kvalitet, ærlighed, tillid samt professionalisme, hvilket vores rengøringsservice bærer spor af. Vi sørger blandt andet altid for ikke at bruge skrappe kemikalier, der skader miljø og indeklima. Derudover benytter vi os af et professionelt doseringsanlæg, som sørger for, at vi kan minimere brugen af kemikalier og vandspild.

Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan til din privatrengøring. En rengøringsplan hos MH Rengøring er som altid fleksibel, og kan ændres efter behov, så den passer til dig, din familie og dit arbejdsliv. Det bliver faktisk ikke nemmere.

Vores dygtige og pålidelige medarbejdere er altid klar til at rykke ud og udføre privat rengøring i Kolding, Vejle, Århus og Fredericia. På den måde kan vi hjælpe dig med at sætte lidt ekstra tid ind på din overskudskonto. Kontakt os allerede i dag på telefonen 72 10 80 07 alle dage mellem 08-19. Så kan du komme hjem til et rent hjem, smække benene op, og bruge tiden på det, du holder allermest af.

Privat rengøring for alle

Når vi siger privat rengøring for alle, så mener vi virkelig til alle. Det gælder uanset, om vi skal gøre rent i et hus fyldt med børn, rengøre en lejlighed der er velegnet til en enkelt person eller et par, eller hjælpe de ældre med at få et rent hjem. Vi tilbyder privat rengøring Vejle, Kolding, Fredericia og Århus.
Rengøring af hus
Rengøring hos ældre
Rengøring af lejlighed

Privatrengøring – Opgaver vi løser

Når vi gør rent, er vi meget grundige, og har samtidig også sans for detaljen. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente et hjem som står helt skarpt, når vi er færdige med din privatrengøring. Når vi laver privatrengøring gør vi rent som følgende:
Almindelig rengøring af stuer og gangarealer

– Alle flader aftørres
– Vindueskarme aftørres
– Aftørring af støv på billeder og inventar
– Spejle/glas poleres
– Borde aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask
– Internt glas pudses

Almindelig rengøring af badeværelse
– Toilettet rengøres indvendigt og udvendigt
– Bruser og karbad rengøres
– Hylder og skabe støves af
– Håndvask rengøres
– Armaturer rengøres og poleres
– Vindueskarme aftørres
– Spejle og glas poleres
– Gulvvask
Almindelig rengøring af køkken
– Alle flader aftørres
– Håndvask og armatur rengøres
– Hårde hvidevarer rengøres udvendigt
– Borde og stole rengøres
– Komfur og kogeplader aftørres
– Køkkenbord rengøres
– Vindueskarme aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask
Almindelig rengøring af soveværelse
– Alle flader aftørres
– Spejle poleres
– Aftørring af støv på hylder, billeder og inventar
– Vindueskarme aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask

Dit hjem, din rengøring

Udover den almindelige rengøring kan der tilvælges forskellige ydelser, der gør din rengøring mere personlig. Vi kan f.eks. gøre emhætten grundigt ren, støvsuge sofaen eller rengøre hårde hvidevarer indvendigt. Mulighederne er mange, og vi gør lige præcis det, du har brug for.

Din rengøring skal selvfølgelig passe til dig, din familie og dit hjem.

Kontakt os på 72 10 80 07, skriv en besked til vores mail: kontakt@mhrengoering.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Herefter vil vi tage den indlede samtale, hvor vi drager os ind på behovet ved din privatrengøring.

Privat rengøring priser

Det kan være svært at gøre overskud op i penge, men vi synes lige, at du skal prøve alligevel.

Den tid og det overskud du får, når du slipper for at tænke på støvsugning, gulvvask og toiletskrubberi, kan i stedet bruges til det, du holder af. Hvad synes du, det er værd? Hos MH Rengøring tilbyder vi privat rengøring ud fra dine behov, og da alle har forskellige præferencer, betyder det også, at din privat rengøring pris vil afhænge af dine specifikke behov og ønsker.

Kontakt os på telefonen 72 10 80 07 hvis du skal bruge privat rengøring i Århus, så sender vi et uforpligtende tilbud. På den måde kan du få mere overskud i hverdagen.

Privat rengøring efter dine behov

Hos os er det dig der bestemmer. Det er derfor dig, der helt selv vælger hvornår, hvordan og hvor ofte der skal gøres rent. Det vigtigste for os er, at rengøringen passer helt og aldeles til dig og dit behov.

Har du brug for at vi gør ovnen ren med jævne mellemrum, tager os kærligt af køleskabet, eller giver sofaen en overhaling? Så har vi også en række af forskellige tilvalg, som du kan vælge, at vi skal udføre.

Vi ved at det for nogle kan være svært at have fremmede i sit hjem, og det har vi naturligvis stor respekt for. Derfor lægger vi særlig stor vægt på at være på fornavn med dig som kunde, hvorfor du får en fast rengøringsassistent tilknyttet, så du altid ved, hvem der kommer.

Hvad med hunden?

Bare rolig. Vi elsker dyr. Dog er det vigtigt for os at møde hunden sammen med jer, første gang.

Så kan vi også tage en snak, om hvordan vi håndterer dit kæledyr bedst muligt.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19