Privat rengøring Aarhus

Grundig privat rengøring i Aarhus

Er du til grundig og miljøvenlig privat rengøring i Aarhus? Så skal du have fat på MH rengøring.

Hos MH rengøring lægger vi stor vægt på miljørigtig rengøring. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for klima og miljø, mens vi arbejder. Det er vores pligt at gøre hvad vi kan, for at passe på den verden vores børn skal vokse op i.
For os er miljørigtig rengøring ikke bare tomme ord og løfter, der alligevel ikke overholdes når arbejdet skal udføres.

Med vores privat rengøring i Aarhus foregår hverdagen uden skrappe kemikalier og rengøringsmidler, der skader både miljø og indeklima. Vi har selv alle rengøringsmidler med, netop for at sikre, at vores rengøring lever op til de høje, miljømæssige krav vi stiller til vores arbejde.

For at passe ekstra godt på miljøet, arbejder vi løbende med at udvikle nye rengøringsmetoder, der kan hjælpe os til, at sætte positive, miljørigtige aftryk, når vi arbejder. Eksempelvis gør vi allerede brug af dette ved vores vinduespudsningssystem, der kan genanvende vandet. Det mindsker vores vandforbrug til en opgave, hvor der ellers, under normale omstændighed, går rigtig meget vand til spilde.  

MH Rengøring har hele tiden øjne og ører åbne, så vi kan miljøoptimere vores privat rengøring bedst muligt. Hvis du ønsker at booke privat rengøring i Aarhus med ren, grøn samvittighed, så er MH rengøring det miljørigtige valg.  

Vi kan træffes på telefon: 72 10 80 07

Eller skriv en besked på mail til kontakt@mhrengoering.dk

Lokal rengøring i Aarhus

Vores rengøringsopgaver spænder vidt, og vi kan dermed levere både privat rengøring, erhvervsrengøring i Aarhus, ældrerengøring samt rengøring af sundhedsfaglige klinikker og institutioner.

Vores professionelle stab af rengøringsassistenter er ikke kun uddannet til at gøre rent efter miljørigtige principper, men kan også alle varetage NIR rengøring, efter gældende retningslinjer på området.

Professionel privat rengøring Aarhus

Privat rengøring i Aarhus er for dig, der ønsker mere tid og overskud i hverdagen. Du elsker at komme hjem til et rent hjem, smække benene op og bruge tiden på alt muligt andet end at gøre rent. Dit liv handler om meget andet end støvsugning og vinduesvask, og derfor prioriterer du at bruge tiden på dét, der er vigtigt for dig og din familie.

Kontakt os over telefonen: 72 10 80 07

Eller send os en mail på kontakt@mhrengoering.dk

Vi elsker husdyr

Er du bekymret for, hvordan din firbenede ven vil agere, når der kommer rengøringshjælp? For os, er det ikke nogen hindring. Vi er vilde med dyr, og vi har også tid til at hilse ordentligt på hunden eller katten når vi kommer.

Det kan være en god idé, at vi møder hunden sammen med dig første gang, så den oplever, at vi er ’godkendte’, når vi kommer, mens du ikke er hjemme. Du får en fast rengøringsassistent tilknyttet, derfor vil dine kæledyr også lære os at kende og måske endda nyde, at vi kommer forbi.

Få hjælp til privat rengøring i Aarhus uanset hvilken rengøringsopgave du ønsker løst.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19