Privat rengøring Kolding

Har du brug for en hjælpende hånd med rengøringen hjemme hos dig? Vi er kun et opkald væk. Få mere viden om vores privat rengøring i Kolding her

Privat rengøring i Kolding med dig i centrum

Leder du efter et rengøringsfirma, der kan tilbyde dig en hånd med privat rengøring i Kolding? Så kan du godt indstille din eftersøgning.

Hos MH Rengøring tilbyder vi professionel rengøringshjælp i Kolding. Vi passer godt på dine ting, og vi behandler dem lige så godt, som var det vores egne. Vores store passion for rengøring gør, at du altid kommer hjem til et skinnende rent hjem, når du har haft besøg af os.

Du kan få en hånd til den daglige rengøring til lave priser, når du ringer efter os, og det er helt og holdent dig, der bestemmer, hvor tit vi skal komme forbi og svinge støvkluden og støvsugeren.

Derfor skal du vælge os til privat rengøring i Kolding

Der er mange gode grunde til at lukke os ind i dit hjem. Det er vi sikre på, at mange af vores glade og tilfredse kunder også skriver under på.

Vi har stor respekt for dine ønsker, og ærlighed og tillid er kerneværdier i vores rengøringsfirma. Uanset om du hyrer os til privat rengøring i Kolding eller erhvervsrengøring i Kolding, vil du altid blive mødt af en serviceminded og erfaren medarbejder. 

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den rengøring, vi udfører i dit hjem, og du kan vide dig sikker på, at vi også sætter en høj standard for os selv, når vi påtager os en rengøringsopgave.

Hvad indebærer vores rengøring til private i Kolding?

Det er ene og alene dig, der afgør, hvad vi skal lave, når vi kører hjem til dig.

Har du brug for en hånd til at støve af og støvsuge, er det der, vi sætter ind, og er det en hovedrengøring af dit køkken eller en grundig rengøring af badeværelset, du har behov for, så tager vi fat der. Vil du have hjælp til at pudse vinduer eller en grundig gulvvask, kan du også sætte os på den opgave.  

Vi kommer gerne forbi dit hjem en gang om ugen, en gang hver 14. dag, eller når du ser et behov og kontakter os. Det er dine behov og ønsker, der står i højsædet.

Almindelig rengøring af stuer og gangarealer

– Alle flader aftørres
– Vindueskarme aftørres
– Aftørring af støv på billeder og inventar
– Spejle/glas poleres
– Borde aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask
– Internt glas pudses

Almindelig rengøring af badeværelse
– Toilettet rengøres indvendigt og udvendigt
– Bruser og karbad rengøres
– Hylder og skabe støves af
– Håndvask rengøres
– Armaturer rengøres og poleres
– Vindueskarme aftørres
– Spejle og glas poleres
– Gulvvask
Almindelig rengøring af køkken
– Alle flader aftørres
– Håndvask og armatur rengøres
– Hårde hvidevarer rengøres udvendigt
– Borde og stole rengøres
– Komfur og kogeplader aftørres
– Køkkenbord rengøres
– Vindueskarme aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask
Almindelig rengøring af soveværelse
– Alle flader aftørres
– Spejle poleres
– Aftørring af støv på hylder, billeder og inventar
– Vindueskarme aftørres
– Støvsugning
– Gulvvask

Privat rengøring i Kolding til kundevenlige priser

Det koster ikke en bondegård at få vores hjælp til rengøring i dit hjem. Vi tilbyder rengøring til private i Kolding til gode priser – der holder hver gang. 

Vores holdning er den, at vores rengøring skal være for alle. Ikke kun til dem, der har råd til at betale en høj pris for det.

Rengøringshjælp kan være en kærkommen ven i en travl hverdag. Derfor skal det også være til en kundevenlig pris, der er til at betale sig fra. 

 

Vil du gerne vide mere om, hvad det koster at ringe efter os? Så giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning hjemme hos dig.

Rengøring med tanke på miljøet

Uanset om du hyrer os til erhvervsmæssig eller privat rengøring i Kolding, kan du med ro i maven vide dig sikker på, at vi gør vores bedste for ikke at belaste miljøet.

Vi anvender udelukkende de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler og har etableret vores eget vaskeri, der har et doseringsanlæg, der kører på regnvand.

Sammen kan vi gøre en forskel i forhold til at passe på miljøet, og vi gør vores bedste for at agere miljøvenligt hver eneste dag.

Få et godt tilbud på privat rengøring i Kolding

Vil du gerne vide mere om vores ydelser? Eller er du interesseret i at høre mere om vores priser eller fremgangsmåder?

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak. Du kan få fat i os på telefon 72 10 80 07. Vi kan kontaktes alle hverdage mellem klokken 8 og 19.

Du kan også anvende vores kontaktformular eller få os til at ringe dig op. Så vender vi hurtigt tilbage på din henvendelse.

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19