Erhvervsrengøring Vejle

Har du brug for erhvervsrengøring i Vejle?

Så klarer MH Rengøring opgaven. Vi er allerede kendt for, at levere professionel erhvervsrengøring i Vejle.   

Skal du have rengjort kontorlokalet, butikken, klinikken eller virksomheden øvrige arealer? Hos MH rengøring er professionel erhvervsrengøring en mærkesag.  

Vi sørger for at dine kunder og medarbejdere kan færdes i et rent miljø, der højner salget og nedbringer sygefraværet. 

Spørgsmålet der altid går rent ind:

”Hvor tit gør I rent på kontoret? ”  

Det er måske ikke så tit? Er det lige når Susanne fra regnskab får øje på, at der hænger guirlander med spindelvæv mellem lamperne? Eller er det når I ikke lige har tid til, at sætte eleven i gang med en ny opgave?  

Det er egentligt ikke rimeligt.  

Hverken overfor de ansatte, som må tage tørnen, eller alle de andre, der til dagligt skal arbejde i et beskidt miljø. Ofte bliver kontoret et hængeparti, når det kommer til rengøring, fordi det aldrig er blevet sat i system.  

Hos MH rengøring oplever vi ofte, at det er de ansatte, der går og gør rent. De er som regel også ret gode til det.  

Men hånden på hjertet, det var vel ikke derfor du ansatte dem, var det? 

Det kan være en dyr løsning, at bruge de ansatte til at gøre rent, fordi det stjæler kostbar tid fra de opgaver som I skal leve af.  

Lad os tage skidtet med erhvervsrengøring i Vejle

Det er til gengæld det, vi er ansat til. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring i Vejle og hele trekantområdet. Med en erhvervsaftale tager vi skidtet i virksomheden, og lader jer om at gøre det arbejde I er bedst til.  

MH rengøring gør rent når det passer ind i jeres dagligdag og arbejdsgange. Også hvis det betyder, at vi skal arbejde, når I holder fri. Så slipper I også for at løfte fødderne, når vi skal støvsuge under skrivebordet, og vi har god plads til at komme rigtig godt ud i krogene.  

 

Rent arbejdsmiljø er en god investering

Arbejdsmiljø er mange ting, og dét at arbejde i et rent miljø og bruge tiden rigtigt, spiller en vigtig rolle i dine medarbejdernes trivsel, derfor er erhvervsrengøring også en investering i godt arbejdsmiljø. 

Når virksomhedens kontaktpunkter rengøres jævnligt og professionelt, nedbringes smittefare og sygefraværet nedbringes betragteligt, og effektiviteten forbedres.  

NIR Rengøring

Der er ganske særlige regler for rengøring i klinikker, institutioner og hospitaler. De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer, også kaldet NIR, er en naturlig del af vores professionelle erhvervsrengøring.  

Vi ved, hvor det er særligt vigtigt, at vi gør rent efter NIR-principperne, og vores veluddannede personale er skolet i, at bruge principperne når de gør rent.  

NIR rengøringen gør først og fremmest en forskel i sundhedssektoren og i dagtilbud, men har også til hensigt i det hele taget at standse smittespredning på steder, hvor der færdes mange mennesker.  

Rengøring på verdenskortet

Der er ingen tvivl om, at den verdensomspændende pandemi med Covid-19, har sat rengøring og hygiejne på verdenskortet. Vi er meget bevidste om, at den gode hygiejne og rengøring af kontaktpunkter gør en forskel ift. smittespredning. Derfor kræves der også stadig mere af rengøringen, især på steder hvor der færdes mange mennesker, som f.eks. i butikker og større virksomheder.  

 

Er rengøringen lidt tilovers?

Så book et møde med Kim fra MH rengøring. Det koster ikke noget, at tage en snak om de muligheder der er for, at få lavet en fordelagtigt aftale om erhvervsrengøring. 

Alle vores erhvervsaftaler er med opfølgning og tilpasning. Det vil sige, at vi løbende kontrollerer at arbejdet lever op til den aftale vi har indgået. Der er også mulighed for, at rette aftalen til hen ad vejen, så den hele tiden er up to date og passer til jeres behov for erhvervsrengøring.  

RIng til os på
tlf. 72 10 80 07
- alle dage mellem kl. 08-19